Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή
    Πληρωμή με μετρητά στον courier που θα φέρει την παραγγελία σας, αφού προηγουμένως την παραλάβετε και την ελέγξετε. Δεν χρεώνεστε εξτρά κόστος αντικαταβολής
  • Κάρτα
    Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa ή MasterCard οποιασδήποτε τράπεζας. Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site πληρωμών της Εθνικής τράπεζας. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο kiddieboutique.gr για την επιβεβαίωση της πληρωμής. Το kiddieboutique.gr δεν λαμβάνει ΠΟΤΕ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής από την τράπεζα.
  • PayPal
    Πληρωμή μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας Paypal, με την πιστωτική σας κάρτα ή με τον Paypal λογαριασμό σας. Εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site πληρωμών του PayPal. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο kiddieboutique.gr για την επιβεβαίωση της πληρωμής. Το kiddieboutique.gr δεν λαμβάνει ΠΟΤΕ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ή τα στοιχεία του λογαριασμού σας, παρά μόνο την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής από το Paypal.